klimatkompis.blogg.se

Oroad över jordens stigande medeltemperatur och med en stark vilja att hjälpa vår stackars planet startar jag denna blogg i hopp om att människor ska inspireras till att, liksom jag, bli en "klimatkompis". Jag kommer att fylla bloggen med enkla vardagstips på hur man lever mer energisnålt och miljövänligt. Jordens stigande medeltemperatur är något som drabbar oss alla oavsett var vi bor eller vem vi är och det är vi som måste göra något åt saken. Du och jag och våra nära och kära kan tillsammans bromsa temperaturhöjningen. Men vi måste hjälpas åt och börja nu, ja redan idag. Häng med och bli en klimatkompis du också // Aino

Släck lyset

Publicerad 2013-11-13 20:06:17 i Allmänt

Hejsan i Novembermörkret :)
 
Dagens tips har just med mörkret att göra eftersom det blir mer aktuellt nu under den mörkaste perioden. När det blir mörkt tänder vi såklart lampor och dagens tips är: Släck lamporna i det rum du inte vistas i för tillfället.
 
Om alla skulle göra det skulle vi spara en hel del energi och det är ju onödigt att slösa den på något som inte är till någon nytta annat än att dammråttorna kanske har lättare att se vart de är påväg ha ha ;)
Då blir elräkningen billigare också, bara fördelar :)
 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela